Росія почала відведення військ після навчань

Поділитися:

Міністерство оборони Російської Федерації оголосило про завершення навчань та початок повернення російських військових Південного та Західного округів у гарнізони.

При цьому, зазначається, що долар і євро відразу після відповідного оголошення стали дешевшими більш ніж на 1 рубль.

Офіційний представник Міністерства оборони Росії оголосив про повернення військ у постійні місця дислокації після завершення навчань. Зокрема, йдеться про Південний та Західний військові округи. Також у відомстві уточнили, що на даному етапі здійснюється навантаження військ на залізничний та автомобільний транспорт.

«Підрозділи Південного та Західного військових округів, які виконали завдання, вже розпочали завантаження на залізничний та автомобільний транспорт і сьогодні почнуть рух у свої військові гарнізони. Окремі підрозділи здійснять марші своїм ходом у складі військових колон».

Водночас на заяви Міноборони відреагував російський валютний ринок: індекс Мосбіржі додавав 2,6%, індекс РТС – 4,1%. Офіційний курс долара опустився на 1,1 рубля – до 75,6 рубля. Євро у свою чергу подешевшало на 1,03 рубля – до 86,69 рублів за євро. Ці показники є мінімальними з 11 лютого 2022 року.

Нагадаємо, раніше Російська Федерація заявила про відведення частини військ від українських державних кордонів. Військами та авіацією Західного військового округу РФ завершено планову перевірку бойової готовності.

Також ми повідомляли про те, що комерційні судна ігнорують російську морську блокаду в Чорному морі, де Росія проводить військові навчання та заборонила рух у міжнародних водах.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу