Росія заявила про відведення частини військ від кордонів із Україною

Поділитися:

Російська Федерація заявила про відведення частини військ від українських державних кордонів. Військами та авіацією Західного військового округу РФ завершено планову перевірку бойової готовності, повідомляють ЗМІ, посилаючись на пресцентр військового округу.

«Попереду цілий комплекс заходів, у тому числі двосторонні тактичні навчання із залучення авіації та систем ППО», – заявили у командуванні.

Як пишуть медіа, всі підрозділи бригад зв’язку, загони інженерних підрозділів, радіаційного, хімічного,  біологічного захисту повертаються у пункти постійної дислокації.

Чотири дні тому Західний та Південний військові округи РФ заявили про початок перевірки боєздатності з передислокацією військових підрозділів на віддалені полігони. Перевірка була розпочата на тлі кризових відносин РФ з НАТО та побоювань Сполучених Штатів і ЄС щодо нової російської ескалації проти України.

Нагадаємо, в Україну прибула летальна допомога зі Сполучених Штатів.

Також ми писали, що Україна отримає від Канади кредит на 120 мільйонів канадських доларів, що будуть виділені на економічну стабільність на тлі ситуації з Росією, пишуть ЗМІ.

 

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу