РНБО обговорила міграційну кризу у сусідів та кризу в українській енергетиці

Поділитися:

У середу, 10 листопада, відбулося чергове засідання Ради національної безпеки та оборони України. Головував на ньому президент Володимир Зеленський.

Підсумки засідання озвучив на брифінгу секретар РНБО Олексій Данілов. За його словами, члени Ради нацбезпеки розглянули питання щодо загострення ситуації на білорусько-польському кордоні, де тисячі мігрантів намагаються прорватися до ЄС.

«У нас відбулися попередні зустрічі з нашими розвідниками та силовиками. Це було питання №1 на засіданні. Усі відомства отримали відповідні вказівки», – сказав Данілов, не уточнивши подробиць.

Також Данілов розповів, що на засіданні було розглянуто питання персональних санкцій та енергетичну кризу.

«Якщо ви вважаєте, що Олексій М’ячеславович чи Володимир Олександрович відповідає за постачання вугілля, то ви глибоко помиляєтесь», – повідомив Данілов.

Також заслухали звіт МВС щодо контрабандистів та злодіїв у законі. Крім цього, Данілов сказав, що обговорюється справа «Роттердам+», з якою, за словами Данілова, відбуваються цікаві речі.

Нагадаємо, раніше Рада нацбезпеки та оборони України запровадила персональні санкції проти причетних до відкриття «представництва» Нікарагуа в окупованому Криму.

Також ми повідомляли, що президент 30 жовтня ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних санкцій.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу