Персоналом на держслужбі будуть керувати автоматично

Поділитися:

В Кабінеті міністрів України розповіли про особливості використання нової системи HRMIS, яка передбачає автоматизоване управління людськими ресурсами та нарахування грошей в органах державної влади. Про це повідомляє міністр Кабінету міністрів на своїй сторінці в Facebook.

За словами чиновника, на даний момент впровадження і втілення цієї системи в життя на полях української держави є однією з провідних цілей чинного уряду.

Перед нами стоїть амбітне і складне завдання – завершити і впровадити цю інформаційну систему”, – йдеться в повідомленні.

Також в Кабінеті міністрів підкреслили, що на даний момент не можна зробити чіткого аналізу щодо системи управління людськими ресурсами в державних органах так як в країні немає потрібної бази для того, щоб порівняти показники.

Більш того, на даний момент далеко не всі державні установи України можуть похвалитися особистими інформаційними системами управління кадрами.

Нагадаємо, що на позачерговому засіданні Кабінету Міністрів Денис Шмигаль представив оновлену програму діяльності. Одним з ключових моментів проекту став розвиток продовольчої безпеки.

Також Кабінет міністрів України пообіцяв надати бізнесу 10 млрд гривень державних гарантій в рамках нової програми уряду «Нові гроші», яка охоплює період поточного і наступного року.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу