Німеччина відхрестилася від мігрантів із Білорусі

Поділитися:

Нещодавно по всьому світу розлетілася інформація про те, що Німеччина нібито виявила готовність прийняти у себе в країні майже дві тисячі мігрантів та біженців із Білорусії. Чутки виявилися неправдивими.

Нічого спільного із правдою подібні розмови не мають. Про це стало відомо після зустрічі глави Міністерства внутрішніх справ Німеччини із міністром внутрішніх справ Польщі.

Під час прес-конференції чиновники обговорили низку питань щодо ситуації на кордонах Білорусії та Європи, а також представник німецької сторони з упевненістю спростував чутки з приводу прийняття в країні мігрантів.

Він розповів, що задля уникнення непорозумінь, особисто зв’язався з Ангелою Меркель, яка, у свою чергу, чітко дала зрозуміти, що все це недостовірна інформація. Про жодні дві тисячі мігрантів у Німеччині не йдеться і не йшлося.

Крім цього, під час бесіди між двома політиками, глава МВС Німеччини висловив захоплення і похвалив політику Польщі щодо міграційної кризи, яку «підступно організувала Білорусія з ймовірною підтримкою Росії». Він додав, що польська сторона поводиться на користь Європи.

Раніше ми повідомляли про допомогу Польщі з боку Великобританії, яка відправила військових як додаткові сили на будівництво та ремонт парканів.

Також ми писали про новий, п’ятий, пакет санкцій проти Білорусі, який уже готовий і незабаром набуде чинності.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу