Мінінфраструктури співпрацюватиме з Південною Кореєю

Поділитися:

Представники України та Кореї обговорили співпрацю країн в різних напрямках.

Як відзначили в Міністерстві інфраструктури, у відомстві зазначають досягнення Кореї як країни в сфері логістики та транзиту. При цьому українська сторона зацікавлена ​​в розробці нових логістичних рішень.

Представники Міністерства інфраструктури і корейський посол Квон Кі Чанг обговорили розширення співпраці з Hyundai. Варто зазначити, що в грудні минулого року Південна залізниця домовилася з компанією про постачання 10 електропоїздів та 9-вагонній комплектації.

Поїзди Hyundai перевозять українських пасажирів з 2012 року, але в перші кілька років експлуатації було багато критики, особливо з-за частих скарг на поломки. Роботи були припинені в лютому 2014 року, а поновилися вже в квітні того ж року.

Нагадаємо, що в квітні представники Міністерства закордонних справ України провели важливі переговори з представником і послом Республіки Корея в Україні Квон Кі-Чангом. Українська сторона закликала свого партнера не бояться інвестувати в вітчизняні проекти.

Також ми писали, що в Мінінфраструктури порадили українцям, які не хочуть виїжджати за кордон, долучитися до внутрішнього туризму.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу