Аналітики передбачили, що світова економіка не повернеться до докризового рівня

Поділитися:

Світова криза через пандемію коронавірусу привів до змін бізнес-майданчиків. При цьому, навіть якщо вірус буде переможений, немає підстав говорити про те, що економіка повернеться на докризовий рівень.

Один з представників бізнесу говорить, що на його думку і думку його колег, немає ніяких відчуттів, що світ стане колишнім. Не варто очікувати, що обсяг кейсів вляжеться, і все повернутися до нормального способу життя. Зародилися тренди, які говорять про те, що змінюється підхід до всього, і це вже незворотній процес.

У той же час підприємці сподіваються на відновлення економіки. Якщо зараз V-подібний варіант відновлення, то він легко може стати W-образним.

Нагадаємо, що криза, яка прийшла разом COVID-19, відбивається не тільки в прямих збитках – він став синонімом невизначеності у всіх сферах життя. Економіка України не стала винятком.

Також повідомлялося, що українські економісти заявили, що сировинні ринки відновлюються набагато довше і важче після кризи, отже і економіка України буде відновлюватися довше, адже країна експортує в основному сировину.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу