У Росії впав вертоліт

Поділитися:

У Росії неподалік Іжевська впав вертоліт Мі-2, який обстежував нафтопровід в Удмуртській Республіці. Вертоліт летів із Казані, а аварію зазнав під Іжевськом. До місця аварії вертольота вирушили рятувальники.

Згідно з інформацією, на борту вертольота перебували двоє людей. Після падіння дзвінок до служби порятунку здійснив пілот вертольота. Інформації про загиблих немає.

«До пошуку місця аварійної посадки вертольота слід наземне угруповання МНС Росії на техніці підвищеної прохідності, зокрема два снігоходи. З Пермі вилетів ПСВС Мі-8 із парашутно-десантною групою. Загалом залучено 60 осіб, понад 20 одиниць техніки», — повідомили у МНС Росії.

Нагадаємо, на заході Лівії на узбережжі викинуло щонайменше 27 мігрантів, які човном прямували до Європи. Тіла мігрантів, у тому числі немовля та двох жінок, знайшли у двох місцях у прибережному місті Хомс, приблизно за 90 км від столиці Тріполі. Ще трьох мігрантів вдалося врятувати.

Також ми писали про те, що зливи в Бразилії продовжуються з листопада місяця, через що в країні почалися сильні повені. Уряд держави зараз проводить термінову евакуацію людей з особливо постраждалих регіонів.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу