У Хабаровську поновилися протести

Поділитися:

Незважаючи на початок тижня, в Хабаровську знову проходять акції протесту. Жителі краю вже 17-й день мітингують на підтримку арештованого екс-губернатора Сергія Фургала.

Відомо, що жителі Хабаровська, що брали участь в акції, прийшли з плакатами, на яких було написано “Щури геть” і “Поверніть нам Фургала”. Хода рушила до будівлі парламенту Хабаровського краю з гаслами “Свободу!”, “За Фургала вся країна” і “Ми не здамося”. Проїжджаючі мимо автомобілісти підтримували протестувальників сигналами своїх машин.

Слід зазначити, що чергові співробітники поліції не втручалися в протест. Крім цього, користувачі інтернету з декількох десятків країн і міст активно підтримували Хабаровський протестуючих.

Нагадаємо, що хабаровчани написали сотні гнівних коментарів у Instagram т.в.о. губернатора регіону Михайлу Дегтярьова після того, як напередодні його призначив на посаду президент РФ Володимир Путін.
«Мішаня! Не здумай сюди приїжджати! Сиди там, де сидиш! Руки геть від Хабаровська / Вам в Хабаровському краї не раді. Краще подайте відразу у відставку / Я, ти, він, вона – за Фургала вся країна / Ви не потрібні Хабаровському краю! » – пишуть користувачі. Тим часом Дегтярьов вже прилетів до Хабаровська.

Раніше повідомлялося, що жителі Хабаровського краю продовжують акції протесту проти президента Російської Федерації Володимира Путіна, а також на захист екс-губернатора Сергія Фургала вже 15-й день поспіль.

Жителі Хабаровська виходять на акції протесту 15-й день поспіль. За оперативними даними, сьогодні, 25 липня на вулиці Хабаровська вийшло щонайменше 50 000 осіб.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу