Невідомі намагалися потрапити до консульства КНР в Х’юстоні

Поділитися:

У Сполучених Штатах Америки невідома група людей намагалася зламати двері китайського консульства в Х’юстоні, діяльність якого днями раніше офіційно заборонив уряд США. Про це повідомляє Reuters.

За даними західних ЗМІ, група анонімних людей після вступу до законодавчої дії положень щодо заборони на роботу дипломатичної установи.

Це сталося о 16:00 за місцевим часом. При цьому повідомляється, що спроба вторгнення з боку невідомих відбувалася прямо на очах у ряду журналістів, однак коментувати свої мотиви суспільству група людей відмовилася.

Поки що кореспонденти підозрюють, що це могла бути спроба рейдерства з боку американських чиновників. Остаточної ясності в цій справі поки що немає.

Нагадаємо, що відносини між Сполученими Штатами Америки та Китаєм продовжують загострюватися. У вівторок, 21 липня, американська адміністрація зажадала від Китаю закриття дипломатичної місії в місті Х’юстоні.

Після цього влада Китаю зажадали закриття американського консульства в місті Ченеду, який дислокується в провінції Сичуань.

Читайте також
22 Травня 2024 року - 10:41
У Комітеті з питань економічного розвитку під керівництвом Голови Комітету...
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила