Зеленський зустрівся із представниками Торгової палати США

Поділитися:

Президент України Володимир Зеленський провів зустріч з керівництвом великих міжнародних компаній, які є одними з найбільших інвесторів у економіку України, а також з представниками українських компаній, що змогли побудувати бізнес міжнародного рівня.

Зеленський наголосив, що в Україні запущено надважливий процес деолігархізації, розблоковано фундаментальну судову реформу, а також буде запроваджено правовий режим «Дія Сіті» з метою стимулювання розвитку цифрової держави. Глава держави підкреслив, що зараз створюються сприятливі умови для ведення інноваційного бізнесу в Україні, розбудови цифрової інфраструктури.

У свою чергу, президент Американської торговельної палати заявив, що для компаній–членів асоціації ключовою є довіра, і ця зустріч з Президентом України — знак такої довіри, яка будується на найвищому рівні. Він нагадав, що в Україну вже інвестовано понад 50 мільярдів доларів та створено понад 400 тисяч робочих місць.

Також він зазначив, що для роботи цих компаній важливими є, зокрема, безпека, верховенство права, судова реформа, макроекономічна стабільність, справедлива та передбачувана податкова політика, боротьба з тіньовою економікою, діджиталізація, захист інвестицій та права власності, рівні правила гри без преференцій та прозора приватизація.

Нагадаємо, завдяки новим даним Державної служби статистики стало відомо, що прибуток великого та середнього бізнесу України зріс до 702 мільярдів гривень або на 170% порівняно з минулим роком. Статистика наведена за період із січня по вересень 2021 року.

Також ми повідомляли, як українцю отримати гроші на власний бізнес. Про це розповіли у Міністерстві соціальної політики.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу