Заступник глави НБУ буде працювати в МВФ

Поділитися:

Заступник очільника Національного банку України Дмитро Сологуб повідомив про те, що перейде працювати у вашингтонський офіс Міжнародного валютного фонду.

За його словами, він працюватиме у Monetary and Capital Markets Department, підрозділ корпоративного управління центробанків. При цьому, посадовець зауважив, що його робота не перетинатиметься із питаннями співпраці нашої країни та Міжнародного валютного фонду.

Відомо, що він виконуватиме обов’язки заступника глави Нацбанку, доки в НБУ не знайдуть йому заміну. Сологуб додав, що рік тому вирішив для себе не йти на другу каденцію на нинішній посаді. До того ж, і пропозиції надалі працювати на цій посаді не отримував від керівника Нацбанку Кирила Шевченка.

У НБУ Дмитро Сологуб працює з осені 2014-го. На посаду заступника голови центробанку його призначили навесні 2015-го. Він, а також Катерина Рожкова – були єдиними членами правління, які залишилися на посадах після того, як влітку 2020-го керівник НБУ Яків Смолій подав відставку через нібито політичний тиск.

Раніше ми повідомляли, що глава НБУ хоче звільнити заступника Дмитра Сологуба.

Нагадаємо, що НБУ викупив за тиждень понад 100 млн доларів на міжбанку.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу