За “Приватбанком” спливають нові факти виведення коштів

Поділитися:

За чотири з гаком роки після націоналізації «Приватбанку», спливають все нові і нові факти протиправного виведення коштів. Але свіжий епізод пов’язаний вже не з колишніми топ-менедежер фінустанови, а з керівництвом Національного банку. Про це повідомили у випуску новин “Першого Ділового” телеканалу.

Офіс генерального прокурора передав в антикорупційного бюро справу проти першого заступника голови НБУ Катерини Рожкової і ряду інших співробітників регулятора щодо можливого розкрадання 900 млн гривень. У поданні генпрокурора, правда, мова не йде про державну зраду, в якій правоохоронці Рожкову запідозрили тільки відкриваючи проти неї справу.

Кажуть, що ініціатива провести спочатку внутрішнє розслідування належить нинішньому голові Нацбанку Кирилу Шевченку. З цього приводу висловлювався навіть офіс президента, закликаючи припинити міжусобні суперечки.

Нагадаємо, що суд обрав екс-керівникові департаменту підтримки міжбанківських операцій казначейства «ПриватБанку» Надії Конопкін запобіжний захід у вигляді 2 млн 740 тисяч гривень застави.

Раніше повідомлялося, що Національне антикорупційне бюро оголосило в розшук колишнього главу «Приватбанку» Олександра Дубілета. Йдеться про новий епізод у справі «Привату», за яким НАБУ оголосило про підозру трьом топ-менджерам фінустанови буквально в цьому місяці.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу