Вартість заявок на енергомодернізації перевищила 1 млрд. гривень

Поділитися:

Станом на кінець серпня Фонд енергоефективності проектів в рамках програми “Енергодім” налічує в собі близько 1 млрд гривень. Про це свідчать відповідні дані, опубліковані на сайті урядового порталу.

Відзначимо, що на цей час до ініціативи з модернізації своїх осель вирішили приєднатися близько 15,5 тисяч українських сімей.

Як прокоментував поточний успіх заступник Міністра розвитку громад і територій, для країни дуже важливо, щоб українці “ефективно” використовували будівлі.

На цей час у Фонді оформлено приблизно 178 заявок. Велика частина з них в кількості ста заяв – схвалена. При цьому вказується, що перші 500 сімей, які візьмуть участь у зазначеній програмі, можуть отримати додаткові пільги у вигляді 20% -го гранту.

Нагадаємо, що у вівторок, 4 серпня, на полях України офіційно вступили у свою законодавчу дію оновлені правила програми «Енергодім», яка має безпосереднє відношення до рівня відповідної енергомодернізації ОСББ.

Головною відмінністю нової програми є те, що тепер співвласникам багатоквартирних будинків дозволено залучити в роботі тих постачальників послуг, які мають відношення до супроводу проектів з енергомодернізації.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу