Вантажівки DAF вивозитимуть сміття

Поділитися:

Компанія “Renewi” зробила велике замовлення на 200 вантажівок “DAF Trucks”, які будуть задіяні у вивезенні переробленого сміття. Про це повідомляє прес-служба компанії.

За даними відомства, вантажівки будуть закуплені для голландських і бельгійських філей фірми. Повідомляється, що всього підприємство отримає близько 193 шасі з різними надбудовами.

Вантажівки будуть відрізнятися своїм обладнанням, яке охоплює спеціально створені системи ущільнення. Також “Renewi” придбали шасі з скіповим навантажувачем і системою з гачковим навантажувачем, яка буде задіяна в процесі спорожнення підземних контейнерів.

Крім цього, в чеку компанії значаться сім тягачів CF, які знадобляться для транспортування сміття. Відзначимо, що це не перша співпраця між екологічної фірмою і “DAF Trucks”. Минулого разу компанія вже замовляла для своєї діяльності близько 250 вантажівок.

Як повідомлялося раніше, японська автомобілебудівна компанія Mazda анонсувала запуск нового серійного виробництва моделі MX-30.

Серед технічних параметрів майбутньої новинки вказується, що машина буде поєднувати в собі електродвигун потужністю В107 кВт (143 кінських сил) з літій-іонним акумулятором ємністю 35,5 кВт/год. Всього запас машини оцінюється в 200 км дальності.

Читайте також
22 Травня 2024 року - 10:41
У Комітеті з питань економічного розвитку під керівництвом Голови Комітету...
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила