В УЗ понад 100 співробітників причетні до збитків

Поділитися:

В АТ “Укрзалізниця” були виявлені масові порушення, які свідчать про кримінальні правопорушення серед ряду посадових осіб компанії. Це стало відомо за підсумками моніторингу з боку співробітників управління економічної та інформаційної безпеки компанії.

Повідомляється, що розкрадання коштів було здійснено в проміжку між 2018-2020 роками. Зокрема, своїми неправомірними діями уповноважені особи завдали грошовий збиток розміром у 203 млн грн.

Всього на цей час до дисциплінарного покарану хочуть залучити не менше 110 посадових осіб.

“Інформація про виявлені правопорушення передано правоохоронним органам для проведення досудового розслідування діяльності посадових і службових осіб АТ” Укрзалізниця “, дії яких призвели до багатомільйонних збитків”, – йдеться в повідомленні компанії.

Нагадаємо, що на сайті державного холдингу «Укрзалізниця» повідомили, що підприємство потребує держпідтримки в 50 млрд гривень щорічно.

У компанії заявили, що перспективи «Укрзалізниці» обговорювалися наглядовою радою і правлінням з головою виконавчого комітету Національної ради реформ Саакашвілі. Завдяки реалізації антикризових заходів компанія вже заощадила 6500000000 гривень.

Читайте також
22 Травня 2024 року - 10:41
У Комітеті з питань економічного розвитку під керівництвом Голови Комітету...
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила