Уряд звільнив п’ять регіональних керівників митниці

Поділитися:

В уряді України прийняли рішення про звільнення відразу п’яти керівників регіональних митниць. Серед звільнених — Сергій Слічко, Володимир Цабак, Юрій Терещук та інші. При цьому було відзначено, що пошук нових кандидатур на посади вже йде, так що в доступному для огляду майбутньому буде призначено нове керівництво.

Головна мета, з якою були зроблені такі кадрові зміни — реформа митниці в Україні. Нові керівники, як очікується, будуть відповідати ідеї та ратувати за введення нових правил в роботу відомства і своїх підрозділів. Важливо, щоб територіальні підрозділи ефективно працювали.

Раніше повідомлялося, що міжнародні посилки перевіряє митниця. Співробітники Державної митної служби України, починаючи з десятих чисел жовтня організували особливо прискіпливі рейди по місцях міжнародного поштового обміну (ММПО). Посилки, які наші громадяни чекають з-за кордону, можуть додивлятися тижнями.

Також ми писали, що податкова і митна служби України матимуть спільні бази. Основною метою такого обміну даними є спрощення ведення Митницею реєстру осіб, які здійснюють операції з товарами і входять до складу Єдиної автоматизованої інформаційної системи органів митниці.

Читайте також
22 Травня 2024 року - 10:41
У Комітеті з питань економічного розвитку під керівництвом Голови Комітету...
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила