Уряд запустив онлайн-чат для експортерів

Поділитися:

У нашій країні запущений Єдиний експортний вебпортал. Він створений на платформі «Дія. Бізнес »- Офісом з просування експорту. Підтримку створенню Єдиного експортного вебпорталу надали Кабінет міністрів і Міністерство розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства.

Про те, з якою метою було створено онлайн-чат для експортерів, роз’яснив заступник міністра економіки Тарас Качка:

«В Україні щороку зростає кількість малих і середніх підприємств, які вимагають знань і консультацій щодо того, як розвивати свій експорт і просувати продукцію на нові ринки. З метою роз’яснення незручних бюрократичних процесів створено Єдиний експортний вебпортал. Унікальною на цій веб платформі є консолідація корисної інформації, в тому числі про те, як експортеру себе позиціювати, яку стратегію обрати тощо».

Крім цього, вебпортал для експортерів дозволить керівникам підприємств домовлятися про експорт своєї продукції на відстані. А це незамінне в умовах пандемії коронавірусу. Повідомляється, що Єдиний експортний вебпортал поки працює в режимі тесту.

Нагадаємо, експорт зернових з України впав на 16%.

Також раніше ми писали про те, що за станом на 1 жовтня Україна продала трохи понад 13,6 млн тонн різних зернових, а також зернобобових.

Читайте також
22 Травня 2024 року - 10:41
У Комітеті з питань економічного розвитку під керівництвом Голови Комітету...
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила