Україна буде везти курятину в Мексику

Поділитися:

За інформацією Держпродпотребслужби, Україна провела акредитацію по відкриттю ринку Мексики для української курятини.

«Також були розглянуті можливості акредитації підприємств потенційних експортерів в умовах пандемії. Українська сторона наголосила на важливості позитивного завершення переговорів щодо узгодження форми міжнародного сертифікату на експорт сперми коней з України в Мексику. Зокрема, обговорювалося питання про узгодження вимог експорту рептилій та дикої птиці в Мексику », – йдеться в повідомленні Держпробпотребслужби.

Слід зазначити, що таке посилення співпраці між компетентними органами та бізнес спільнотами наших країн в подальшому створить сприятливі умови для бізнесу, а також прискорить процеси інтенсифікації торгівлі між Україною та Мексикою

За результатами зустрічі було погоджено подальший алгоритм дій щодо прискорення процесів розвитку торгівлі між Україною та Мексикою.

Нагадаємо, що Мексика не погодилася на умови скорочення видобутку нафти ОПЕК + і вийшла зі столу переговорів, перервавши відеотрансляцію.

За даними ЗМІ, не погодився з умовами групи міністр енергетики Мексики Росио Ліво, не захотівши, щоб його країна скорочувала видобуток нафти.

Раніше повідомлялося, що якщо в 2020 році буде низький урожай зернових, то ціни на курятину значно виростуть.

За словами експертів, через неврожай, зросте вартість кормів, які складають значну частку собівартості м’яса курки. Це призведе до того, що вітчизняні виробники продукту змушені будуть відмовитися від посадки птиці, так як це нерентабельно. Уже сьогодні, деякі фермери зупинили посадку.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу