У Раді поки не будуть підвищувати зарплати депутатам

Поділитися:

У Верховній Раді повідомили, що поки ще рано говорити про підвищення заробітних плат народним депутатам.

“Дійсно повинен бути гідний рівень оплати праці. Але має бути гідний рівень оплати праці всіх … На рівні тієї мінімальної заробітної плати, яка сьогодні є у наших співгромадян, говорити про підвищення заробітної плати для народних депутатів, – поки що зарано, м’яко кажучи », – заявили у відомстві.

Питання зростання депутатських окладів повинен бути пов’язаний з ростом економіки, ВВП, добробуту громадян і розвитком держави. Однак зарплати депутатів все ж трохи виросли. Так, за рік заробітна плата спікера Верховної Ради піднялася на 3000 гривень.

Нагадаємо, що органи Державної виконавчої служби протягом минулого тижня було стягнуто на користь 1508 працівників 16 млн грн заборгованості по заробітній платі. Про це повідомила прес-служба Міністерства Юстиції. Рекордсменом тижні стало КП «Теплокомуненерго» Олександрійської міської ради – з них стягнуто 2,7 млн. Зароблені кошти отримав 491 працівник.

Раніше повідомлялося, що в мережі з’явився список найбільш незвичайних об’єктів майна, задекларованого народними депутатами України в 2019 році.

 

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу