Турки за 780 млн гривень відремонтують аеропорт у Житомирі

Поділитися:

Турецька компанія «Онур Конструкціон Інтернешнл» за 780 мільйонів гривень відремонтує міжнародний аеропорт ім. Сергія Корольова у Житомирі. Підписано договір на реконструкцію злітно-посадкової смуги.

Про це розповіли у пресслужбі Житомирської ОДА, дана компанія вже працювала над будівництвом злітно-посадкової смуги аеропорту «Запоріжжя», терміналом D та пероном аеропорту «Бориспіль», виконувала роботи з будівництва аеропорту у місті Дніпро.

Сукупна вартість робіт із реконструкції злітно-посадкової смуги – майже 800 млн грн, з них 50 млн грн – співфінансування з міського бюджету, решта – кошти держави.

Компанія повинна провести земельні роботи, замінити покриття електричних мереж, встановити нову систему освітлення, нову систему радіозв’язку та світлосигнального обладнання.

Онур Ккнструкціон інтернешнл отримав перемогу у відповідному тендері, запропонувавши виконати роботи за 779,997 млн грн, свідчать дані Прозорро. Єдиним конкурентом була компанія Ростдорстрой.

Нагадаємо, що будувати аеродром в Дніпрі  доручили турецькій компанії «Онур». Бюджет проекту – 5,64 млрд грн.

Також ми писали, що Державна компанія «Укравтодор» розрахувалася з боргами перед турецькою компанією Onur, віддавши 347,5 мільйона гривень за судовим рішенням.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу