Ціна на паливо зростає

Поділитися:

Впровадження мит на дизельне паливо призвело до того, що підвищилися ціни на паливо всіх категорій.

В “Нафтогазовій асоціації України” проінформували, що для української держави впровадження мит нічого доброго не принесло. На відсоток мит були підняті розцінки на дизпаливо і зріджений газ всіма постачальниками цих видів палива. У підсумку всі споживачі заплатили більше грошей на покупку цих видів палива.

У структурі пояснили, що ніяких масштабних питань диверсифікації впровадження мит на протязі року не вирішили. На цей відсоток підвищилася вартість для покупця.

Нещодавно ми повідомляли, що зараз створені ідеальні умови для вітчизняних цементних заводів: є мито для імпортерів, є ексклюзивний доступ до сировини, є також важливі замовлення від держави, такі як державний проект «Велике будівництво». Однак галузь не розвивається. У минулому році тодішній міністр інфраструктури зазначив, що за три місяці цемент в Україні став дорожчим як мінімум на третину, відразу після введення антидемпінгових мит.

Також ми писали матеріал про те, що з моменту введення антидемпінгових мит на ввезення портландцементу і клікера в Україні пройшло більше року. Розмір цих зборів різний. Зокрема, для Росії – 114,95 відсотка; 57,03 відсотка – для Білорусі; 94,46 відсотка – для поставок з Республіки Молдова.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу