Третина українців хочуть отримувати газ і електрику від одного постачальника

Поділитися:

Більше третини українців хочуть отримувати газ і електроенергію від одного постачальника.

За відомостями Асоціації постачальників енергоресурсів, результати досліджень показують, що 62 відсотки опитаних українців вважають, що головним є безперебійна подача газу, ще 47 відсотків респондентів хочуть прозорої і доступної ціни і 37 відсотків респондентів. бажають отримувати газ і електроенергію від одного постачальника.

В Асоціації прогнозують, що універсальні пропозиції для фізичних осіб можуть з’явитися після повного відкриття роздрібного ринку електроенергії в країні. При цьому такі пропозиції вже діють для юридичних осіб.

Нагадаємо, що в своїх сховищах Україна накопичила 3 ​​мільйони тонн вугілля і 26 мільярдів кубометрів газу. У Міністерстві енергетики сказали, що такі показники дають впевненість в тому, що будуть здійснюватися безпечні поставки енергоресурсів в опалювальний сезон 2020-2021.

Раніше повідомлялося, що Польща встановила рекорд з експорту природного газу на родовища України: з січня по червень 2020 року країна експортувала близько 0,9 млрд кубометрів газу. Про це свідчать дані генерального директора польської державної нафтогазової компанії PGNiG.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу