ТЕЦ Костянтина Жеваго винна податківцям понад 700 млн гривень

Поділитися:

Білоцерківська ТЕЦ Костянтина Жеваго програла спір з податківцями на 736 млн гривень.

Про це повідомляють журналісти «Першого Ділового» телеканалу.

Підприємство не вперше фігурує у судових справах. Торік, улітку, ТЕЦ хотіли визнати банкрутом. Фінансова компанія «Інвестохіллс Веста» вимагала від підприємства 1 млрд 250 млн грн. Однак справу про банкрутство закрили.

А ще раніше Білоцерківська ТЕЦ стала заставним майном для НБУ, з усім обладнанням і технікою загальною вартістю у 2 млрд гривень – щоб забезпечити боргові зобов’язання банку «Фінанси та кредит» з рефінансування.

Нагадаємо, справа на 43,5 тисячі квадратних метрів. НБУ відсудив столичну нерухомість у Київського суднобудівного-судноремонтного заводу, який пов’язують з Костянтином Жеваго. Про це повідомили у випуску новин «Першого Ділового» телеканалу.

Також раніше ми писали про те, що у пресслужбі Агентства з розшуку та менеджменту активів повідомили про те, що Кабінет Міністрів України схвалив законопроект «Про внесення змін до статті 452 Митного кодексу України». Відомо, що документ регулює питання автоматизованого доступу АРМА до джерел інформації про активи, на які може бути накладено арешт у кримінальному провадженні.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу