“Промінвестбанк” не зміг відсудити заставне майно у “Шахтоуправління Покровське”

Поділитися:

Промінвестбанку не вдалося відсудити заставне майно в компанії “Шахтоуправління Покровське”. Про це повідомили у випуску новин “Першого Ділового” телеканалу.

Господарський суд Донецької області відмовив банку в позові. За рішенням суду, позивач несвоєчасно зареєстрував звернення про стягнення майна в держреєстрі. Йдеться про справу 2018 року.

Компанія “Шахтоуправління Покровське” взяла кредит в банку на 279 млн гривень. А повернула тільки частина. Тому банк звернувся до суду і відсудив у компанії 79 млн доларів боргу. А потім – подав ще один позов. І на цей раз – суд відмовив Промінвестбанку.

“Шахтоуправління Покровське” – найбільший виробник коксівного вугілля в Україні. З березня поточного року підприємство входить до групи “Метінвест”. Зараз компанія – збиткова. За підсумками 2020 го – має понад 7 млрд збитку.

Нагадаємо, що в Національному банку України оголосили рішення про покупку банку «Промінвестбанк». Йдеться про те, що більше ніж 99% акцій хотів купити Сергій Тігіпко. Тим часом національний регулятор провів ретельну перевірку пакету документів, поданих за угодою, і відмовив бізнесмену в такому праві.

Раніше повідомлялося, що Печерський суд Києва обрав запобіжний захід народному депутату Віктору Медведчуку, якого підозрюють в державній зраді. Політика відправили під домашній арешт.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу