Продажі McDonald’s впали на 30%

Поділитися:

Через карантин глобальні продажі мережі ресторанів швидкого харчування McDonald’s скоротилися на 30%. Тому керівництво компанії заявило про збільшення витрат на рекламу на $ 200 млн у міру відновлення ділової активності.

Хоча на даний момент попит на продукцію McDonald’s починає відновлюватися по всьому світу. Але порівнюючи продажу за 2019 рік, в квітні вони зменшилися на 39%, а в травні – на 21%. Основний збиток був заподіяний закриттям всіх ресторанів швидкого харчування в Іспанії, Італії, Франції та Великобританії.

Нагадаємо, що туристичний бізнес застиг в очікуванні поліпшення ситуації на ринку. Нових замовлень немає, проте фірми займаються перебронювання, які були зроблені до коронавируса і переносять подорожі.

Раніше повідомлялося, що економіка Польщі найкраще справляється з наслідками коронавіруса. Про це розповіла міністр розвитку Ядвіга Емілевіч, посилаючись на заяви експертів Світового банку. Польська Республіка за останні п’ять років стала розвиненою країною. Влада підтримує сім’ї, плюс хорошу вироблення дають компанії.

 

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу