Податкова почала переформатування на вимогу МВФ

Поділитися:

Державна податкова служба нашої країни створила свої територіальні органи, як окремі, відокремлені структури. Про це повідомляє Урядовий портал.

У повідомленні уряду України уточнюється, що таке переформатування ДПС здійснюється на вимогу Меморандуму про економічну та фінансову політику з Міжнародним валютним фондом.

Тобто після таких нововведень Державна податкова служба залишиться єдиною юридичною особою, в складі якого з’являться її територіальні органи. Територіальні органи ДПС не матимуть статусу окремої юридичної особи.

“Такі зміни сприятимуть посиленню інституційної спроможності ДПС, уникненню дублювання функцій, забезпеченню відкритості та прозорості діяльності Служби, мінімізації корупції та покращенню надання послуг платникам податків”, – вважають в головному офісі Державної податкової служби.

Планується, що до завершення 2020 року ДПС повинна остаточно оформитися, як єдина юридична особа.

Нагадаємо, компанії-члени Європейської Бізнес Асоціації розкритикували проект держбюджету на 2021, зокрема, вважають категорично неприйнятним збільшення податків і зборів для збалансування бюджетних надходжень

Також податкова здатна на блокування податкових накладних– вважає президент УСПП (Український союз промисловців і підприємців) Ю.Дроговоз.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу