Податківці опублікували дані боржників у відкритому доступі

Поділитися:

Державна податкова служачи України відкрила публічний доступ до даних українських боржників. Тепер кожен бажаючий може перевірити ім’я свого сусіда в спеціальному сервісі “Дізнайся більше про свого бізнес-партнера” ​​на офіційній сторінці відомства.

Такий список дасть можливість перевірити, чи є у тієї чи іншої особи борг.

Для цього користувачеві потрібно всього лише ввести відповідний код ЄДРПОУ. Після цього сервіс починає збирати інформацію по всім податковим базам країни і в кінцевому підсумку видає очікуваний результат.

Повідомляється, що інформація буде аналізувати борг того чи іншого українця по всім контролюючим органам, незалежно від початкового місця обліку громадяна.

Також на порталі можна буде подивитися в яких кількостях і куди платять податки громадяни і в разі чого, перевірити інформацію з того чи іншого платежу. Більш того, всі дані чітко відстежують, куди і на що пішла та чи інша сума податку.

У Міністерстві юстиції України направили прохання на адресу президента держави Володимира Зеленського з проханням накласти право вето на законопроект №3640, який стосується майна українських боржників.

Тим часом, до Верховної Ради України внесли законопроект №3609, згідно з яким фізичні особи не зможуть покинути територію України, якщо мають якусь заборгованість.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу