«Північний потік» зупинили на профілактику

Поділитися:

За інформацією європейських газотранспортних операторів, балтійський газопровід з Росії до Німеччини “Північний потік” зупинився для проведення планових профілактичних робіт.

У повідомленні зазначено, що зупинка двох ниток магістралі триватиме до ранку 26 липня.

“Всі роботи з технічного обслуговування і експлуатації газопроводу здійснюються при дотриманні необхідних заходів безпеки для обмеження поширення COVID-19. Безпека життєдіяльності співробітників компанії і її підрядників мають першорядне значення для Nord Stream AG”, – запевнила проектна компанія в своєму релізі.

Відомо, що “Газпром” збільшив транзит газу через Україну, заявка на транзит по ужгородському коридору зросла з 110 млн куб. м на понеділок до 114 млн куб. м на вівторок.

Нагадаємо, що Російська Федерація в особі Газпрому має намір закінчити свій стратегічно-економічний проект «Північний Потік-2» вже до кінця поточного 2020 року. Про це повідомляє інвестиційна компанія Sova Capital в рамках свого прес-релізу.

В інформації компанії значиться, що недавно підприємство провело телефонну конференцію з «Газпромом», де останній в черговий раз підтвердив свої плани з приводу реалізації та експлуатації газопроводу.

Раніше повідомлялося, що російський «Газпром» демонтує труби на кордоні з Україною. Як заявили в корпоративному виданні компанії, Росія дійсно це робить, оскільки за останній час сильно знизилися поставки через українську територію (раніше на неї припадало 90 відсотків всього транзиту в європейські країни).

 

Читайте також
22 Травня 2024 року - 10:41
У Комітеті з питань економічного розвитку під керівництвом Голови Комітету...
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила