Пенсійний фонд вже виплатив 93% пенсій за червень

Поділитися:

Прес-служба Пенсійного фонду України повідомила, що в червні забезпечено фінансування пенсій на загальну суму 36,3 млрд гривень, що становить 93,3%.

Пенсії червня профінансовано на 93,3%. 23 червня 2020 року Пенсійний фонд України, згідно із затвердженим графіком, продовжує фінансування пенсій червня. На пенсійні виплати сьогодні направлено 1,5 млрд грн. Забезпечено фінансування пенсій червня на загальну суму 36,3 млн грн “, – йдеться в повідомленні.

У ПФУ також заявили, що виплачуватися пенсії будуть в певні дати для кожного пенсіонера, слідуючи встановленому порядку.

Нагадаємо, що в Пенсійному фонді заявили, що карантин по СOVID-19 може позитивно вплинути на розмір пенсій працюючих пенсіонерів. Фахівці ПФУ пояснюють це зниженням середньої заробітної плати і зменшенням кількості застрахованих осіб.

Раніше повідомлялося, що заборгованість підприємців по сплаті єдиного соціального внеску за 2017-2020 роки, які не отримували дохід, може бути списана, – такий закон нещодавно вступив в силу.

Раніше ж фізичні особи-підприємці (загальна система оподаткування) повинні були обов’язково сплачувати єдиний соціальний внесок в розмірі не менше мінімального, незалежно від того, отримано таким платником дохід (прибуток) в звітному кварталі або окремому місяці звітного кварталу.

 

Читайте також
22 Травня 2024 року - 10:41
У Комітеті з питань економічного розвитку під керівництвом Голови Комітету...
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила