Окремим виробникам знизили ціни на газ

Поділитися:

З огляду на падіння виробництва, а в деяких випадках і закриття заводів, уряд прийняв рішення підтримати компанії, які виготовляють та постачають соціально важливі продукти харчування. У зв’язку із чим знизило для таких виробників ціни на газ.

У Кабінеті Міністрів України дійшли висновків, що для заводів та підприємств, що спеціалізуються на випуску соціально важливих продуктів харчування, ціни на газ будуть знижені. Зокрема, вони можуть купувати паливо вітчизняного видобутку, крім того, що поставляється підприємствами Нафтогазу для населення, теплокомунальниками, призначене для бюджетників та комунзакладів, за ціною з максимальною націнкою в 25%.

Окремо зазначається, що під такі підприємства підпадають виробники хліба, молока, борошна, олії, курячих яєць та курячого м’яса.

У Кабміні додали, що ця стратегія дозволить виробникам не зупиняти процеси, а також не підвищувати ціни на соціально важливі продукти харчування. Проте, відповідні ціни діятимуть до кінця опалювального сезону 2022 року.

Нагадаємо, раніше ми писали, що в Україні зупиняються підприємства через ціни на енергоресурси.

Також ми повідомляли про критичну ситуацію в галузі виробництва молочної продукції.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу