Охорона в поїздах збільшить вартість ж/д квитків

Поділитися:

Вводити охорону в кожному вагоні Укрзалізниці занадто дорого для України. Гроші потрібно брати або з державного бюджету або за рахунок збільшення ціни на квитки.

У Міністерстві інфраструктури пояснили, що зараз такі розтрати нераціональні.

Разом з тим, у відомстві уточнили, що на даний момент провідників потрібно забезпечити засобами індивідуального захисту для самооборони. Також працівники поїзда повинні мати можливість користуватися екстренною кнопкою, щоб правоохоронці очікували поїзд на найближчій станції.

Питання безпеки в вагонах Укрзалізниці стало актуальним після нападу на Анастасію Лугову. У потязі Маріуполь-Киів вона їхала з маленьким сином і несподівано до неї в купе увірвався раніше судимий Рудзько, почав бити і намагався зґвалтувати.

Нагадаємо, на початку серпня цього року державний перевізник Укрзалізниця планував відновив залізничне сполучення з усіма регіонами України. Це можливо лише при сприятливій епідеміологічної ситуації, на що вказує керівництво компанії.

Також ми повідомляли, що за підсумками першого півріччя 2020 року державна транспортна монополія Укрзалізниця провела близько півтори тисячі тендерів, витративши на цю нечувану суму понад мільярд гривень.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу