Одержувачів субсидій перевірять в три етапи

Поділитися:

Уряд України продовжує вичавлювати гроші з державного бюджету шляхом скорочення субсидування українців. На цей раз одержувачів субсидій очікують три етапи перевірок на предмет відповідності.

Як кажуть експерти, в цьому році завдяки зусиллям уряду українці отримуватимуть на 40% менше субсидій. Так сталося у зв’язку з тим, що уряд вже на 10,5 млрд гривень зменшило програму субсидування.

“Разом з усіма змінами, за моїми підрахунками, люди будуть отримувати субсидію на 40% менше, ніж минулого року. А чому це зробили? На 10,5 млрд у 2020-му зменшили програму субсидій і на 1,5 млрд зменшили витрати на державну соціальну допомогу”, – йдеться в повідомленні експерта.

Більш того, скорочення субсидій збираються реалізувати на практиці шляхом організації цілої низки перевірок для субсідіантов.

Нагадаємо, що про те, що одержувачів субсидій в Україні очікує прискіплива перевірка, чи не так давно розповіла Марина Лазебная.

Так, міністр соціальної політики вказала на те, що українці найчастіше «забувають» вказати наявну у них нерухомість, а також автомобілі або інші великі покупки. При цьому вони вважають, що мають право розраховувати на отримання субсидії.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу