«Нафтогаз» створив нову структуру

Поділитися:

Група підприємств “Нафтогаз України” створила нову структуру “Теплоенергетика”. Новий підрозділ покликане координувати керування двома ТЕЦ (теплоелектроцентралями) у Львівській області. Одна ТЕЦ розташована в Новому Роздолі, інша – в Новояворівську.

Про це 21 листопада інформувала прес-служба НАК “Нафтогаз”.

У НАК нагадали про те, що рік тому “Нафтогаз” прийняв обидві ТЕЦ в гнітючому стані – з боргом за газ в 700 мільйонів гривень, співробітники теплоелектроцентралей півроку не отримували зарплату, а в Новому Роздолі навіть не збирали з мешканців плату за опалення.

В результаті обидві ТЕЦ Фонд держмайна передав в управління “Нафтогазу”. Як відзначили в прес-службі, в минулий опалювальний сезон компанія швидко забезпечила жителів обох міст теплом і відремонтувала мережі.

Тим самим “Нафтогаз” довів, що запущеними державними об’єктами можна керувати ефективно. А для закріплення ефективного управління двома ТЕЦ і створена нова структура “Теплоенергетика”, на чолі якої поставлений досвідчений менеджер “Нафтогазу” Віталій Щербенко.

Нагадаємо, дочірнє підприємство «Нафтогазу» – «Нафтогазбезпека» – уклало 4 угоди про купівлю програмного забезпечення. Про це повідомили журналісти «Першого Ділового».

Також раніше ми написали про те, що в Національній акціонерній компанії «Нафтогаз України» впроваджують нову систему закупівель товарів і послуг, необхідних для функціонування групи.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу