«Нафтогаз» не хоче бути регулярним постачальником останньої надії

Поділитися:

Газопостачальна компанія “Нафтогаз України” виступає проти збільшення терміну перебування на постачання у газового постачальника останньої надії.

Компанія заявила, що умови викладені в постанові, яку незабаром буде прийнято Національною комісією з регулювання енергетики та комунальними підприємствами. У той же час Міністерство енергетики недавно допустило продовження терміну перебування споживача в домогосподарстві при доставці з ПОН з 60 днів до 3 років.

Постачальник газу пояснив, що постачальник останньої інстанції повинен прийняти приватного або юридичної покупця, якщо його постачальник збанкрутує або позбудеться ліцензії. На даний момент в ПОН немає клієнтів, але були спроби приєднатися до пропозиції.

Нещодавно ми повідомляли, що більше третини українців хочуть отримувати газ і електроенергію від постачальника. За даними Асоціації постачальників енергії, результати опитування показують, що 62% опитаних українців вважають, що головним є безперебійна подача газу, ще 47% респондентів хочуть прозорої і доступної ціни і 37% респондентів. . хоче отримувати газ і електроенергію від постачальника.

Ми також повідомляли, що з 12 вересня 2020 року ціна на природний газ на біржі NYMEX знизилася. Відомо, що ціна ф’ючерсів на блакитне паливо з поставками в жовтні на 1 млн BTU (британська теплова одиниця) впала на 2,32%. – до 2,27 доларів США.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу