“КиївГазЕнерджі” потрапила під санкції НКРЕКП

Поділитися:

Проблемний газопостачальник – і не десь у глибинці, а на периферії, у столиці. При чому йдеться про дочірню структуру “КиївГазу”, як повідомляють журналісти “Першого Ділового” телеканалу.

Компанія “КиївГазЕнерджі” ризикує потрапити під штрафні санкції Національної комісії регулювання енергетики та комунальних послуг.

В НКРЕКП констатують, що це одне з небагатьох підприємств, яке так і не оприлюднило свій річний тариф для споживачів. Перевірки вже точно не уникнути.

В нацкомісії кажуть, що тривалий час сайт “КиївГазЕнерджі” взагалі не працював. Ми теж спробували зайти на інтернет-портал постачальника і виявилося, що сторінка функціонує лише в розділі оплати послуг, уся інша інформація – недоступна.

Нагадаємо, що гроші «Нафтогазу» направлять на програму “Велике будівництво”. Йдеться про ті гроші, які стали однією з причин звільнення Андрія Коболєва.

При річному збиткові в 19 млрд гривень, на рахунках компанії знайшлося 50 млрд гривень. Сам Коболєв тоді пояснював, що це резерв, який потрібен для закупівлі газу в опалювальний період.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу