Китайська соцмережа планує вийти на Гонконзьку біржу

Поділитися:

«Китайський Twitter» – соцмережа Weibo – планує вийти на біржу в Гонконгу, повідомляють журналісти телеканалу “Перший Діловий“.

Деталі продажу цінних паперів поки ще не оприлюднюють. Однак за останній рік акції соцмережі уже виросли на 41%, а ринкова вартість компанії сягнула $13,8 млрд. Кількість користувачів платформи уже перевищує 500 млн осіб і їхня кількість зростає із кожним днем. Адже у Китаї немає вільного доступу до звичних у світі Twitter і facebook.

Старт Weibo на біржі Гонконгу буде успішним – прогнозують експерти. Останнім часом китайські компанії прагнуть розмістити акції на біржі в Гонконгу для захисту від ризику делістингу на біржах США.

Раніше ми повідомляли, що в Україні хочуть обкласти податками Google, Apple та Netflix. Верховна Рада попередньо підтримала зміни до Податкового кодексу щодо податку на додану вартість на операції з постачання нерезидентами електронних послуг в країні.

Також ми писали, що в Міністерстві цифрової трансформації планують створити незалежний регулятор безпеки в інтернеті. Очікується, що орган формуватиме відповідну політику та реалізовувати її в країні.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу