Кабмін розробив Національну стратегію 2030

Поділитися:

Прем’єр-міністр України під час зустрічі представників Кабміну, Офісу Президента, керівництва Національного банку і українського бізнесу заявив, що стратегічними напрямками державної політики повинні бути впровадження кращих європейських практик, які стосуються покращення стандартів безпеки, ведення бізнесу та якості життя.

«Якщо ми дивимося на 10 років вперед, то стратегічними напрямами державної політики повинні бути впровадження кращих європейських практик, які стосуються покращення стандартів безпеки, ведення бізнесу та якості життя. Ми рухаємося в Європу і активно працюємо з Європейським Союзом над оновленням Угоди про асоціацію з ЄС », – сказав Шмигаль.

За словами Прем’єр-міністра, Україна має всі можливості для того, щоб стати однією з провідних високорозвинених європейських держав. Для цього потрібна послідовна державна політика і системні реформи, які не повинні зупинятися при будь-яких змінах в державі. Все це повинно бути покладено в основу Національної економічної стратегії-2030.

Відомо, що учасникам зустрічі були представлені 7 векторів розвитку України, які стануть основою розробки стратегії: промисловість, агросектор, видобутку, транспортні коридори, IT і R & D, інфраструктура, енергетичний сектор.

Нагадаємо, що Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль на своїй сторінці в Facebook заявив, що з початку пандемії коронавірусу в Україні вперше почали скорочувати кількість безробітних.

«Вперше за кілька місяців коронакризи ми спостерігаємо досить істотне зменшення кількості безробітних. Тільки за останній тиждень їх кількість зменшилася фактично на 6 тисяч осіб », – йдеться в повідомленні глави Кабміну.

Раніше повідомлялося, що 9-10 вересня в НСК «Олімпійський» відбудеться IV найбільша спеціалізована виставка індустрії рітейлу і девелопменту в Україні – RAU Expo 2020. У рамках заходу також пройде IV урочиста церемонія нагородження кращих компаній сфери роздрібної торгівлі, e-commerce і торгової нерухомості Україна RAU Awards 2020.

 

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу