Кабмін ліквідує комісії з призначення субсидій

Поділитися:

Міністерство соціальної політики пропонує ліквідувати комісії з призначення субсидій. Це випливає з проєкту постанови щодо зміни механізму надання українцям житлових субсидій.

Згідно з ним, передбачається скасування комісій, які утворили районні, районні у місті Києві держадміністрації, виконавчі органи міських, районних у містах рад, що були уповноважені виносити рішення про надання в окремих випадках субсидій.

Також проект пропонує уточнити складові доходу громадян, яким призначаються житлової субсидії на оплату комунальних послуг, придбання твердого палива і скрапленого газу.

Проект документа, який покликаний уніфікувати умови призначення субсидій, опублікували для обговорення на порталі Федерації профспілок України.

Раніше ми повідомляли, що українські родини, які опалюють свої будинки та квартири газом, отримали удвічі менший розмір субсидії у березні.

Також ми писали, що у Міністерстві соціальної політики розповіли про нюанси під час розрахунку державної допомоги на оплату комунальних послуг.

Читайте також
22 Травня 2024 року - 10:41
У Комітеті з питань економічного розвитку під керівництвом Голови Комітету...
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила