Hyundai зацікавився українськими проектами

Поділитися:

В Україні взяли курс на збільшення кількості залізниць з високою швидкістю руху поїздів і заручилися підтримкою відомої компанії з Південної Кореї Hyundai Corporation.

Про це журналістам 19 жовтня повідомив міністр інфраструктури України Владислав Криклій після зустрічі з керівником представництва південнокорейської компанії в Україні Іль Донг Чангом.

Як повідомив міністр, на зустрічі з директором представництва Hyundai Corporation сторони виявили взаємну зацікавленість у співпраці, саме в плані розвитку в Україні високошвидкісних залізничних колій.

Було відзначено, що більш ранні невдачі з експлуатацією поїздів Hyundai в нашій країні обумовлені не недоліками конструкції південнокорейських поїздів, а непристосованістю українських залізничних шляхів до цих поїздів.

Однак міністр зізнався, що в міністерстві вивчають і пропозиції інших зарубіжних партнерів. Він наголосив на важливості розробки техніко-економічного обґрунтування будівництва залізниць з високою швидкістю руху і фінансування майбутніх робіт.

Нагадаємо, Hyundai Motor і Sony Pictures Entertainment домовилися про співпрацю, спрямовану на просування фільмів Sony Pictures.

Також раніше ми інформували, що в Сполучених Штатах Америки вулицею штату Мічиган прокотилася нова модель позашляховика від південнокорейської компанії «Hyundai».

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу