Газпром хоче закінчити Північний потік до кінця року

Поділитися:

Російська Федерація в особі Газпрому має намір закінчити свій стратегічно-економічний проект “Північний Потік-2” вже до кінця поточного 2020 року. Про це повідомляє інвестиційна компанія Sova Capital в рамках свого прес-релізу.

В інформації компанії значиться, що нещодавно підприємство провело телефонну конференцію з “Газпромом”, де останній в черговий раз підтвердив свої плани з приводу реалізації та експлуатації газопроводу.

«Газпром як і раніше розраховує завершити будівництво« Північного потоку – 2 »до кінця цього року”, – йдеться в повідомленні.

Також вказується, що оператор проекту – “Nord Stream 2 AG” зі свого боку докладе максимум зусиль для виконання цієї обіцянки. На даний момент оператор веде судові тяжби з рядом європейських регуляторів, які намагаються зупинити будівництво проекту.

Як повідомлялося раніше, у Вашингтоні думають над новими санкціями проти російського газопроводу «Північний потік 2».

Законодавці Республіканської і Демократичної партій обопільно зійшлися на введенні нових обмежень проти економічно-стратегічного проекту Росії.

Остаточний формат нових санкцій поки що не названий. Передбачається, що обмеження можуть стосуватися не будівництва газопроводу, так як воно майже завершене, а введення його в експлуатацію.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу