До «великого будівництва» вирішили включити лікарні

Поділитися:

Заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко повідомив, що реконструкцію обласних лікарень в рамках програми “Велике будівництво” планують почати в другій половині цього року.

“У цьому році додалося ще проектів до “Великого будівництва “, це і реконструкція обласних лікарень – ми починаємо проектування, і вже реконструкції почнуться в другій половині року”, – зазначив чиновник.

Слід зазначити, що реконструкція приймальних відділень в лікарнях, які президент Володимир Зеленський обіцяв оновити до кінця 2020 року, знаходиться на фінальному етапі.

Нагадаємо, що Президент України Володимир Зеленський має намір провести автомагістраль між Києвом і Кишиневом. Про це глава держави заявив на спільному брифінгу з президентом Молдови Майєю Санду.

Раніше повідомлялося, що в Державному управлінні справами повідомили, що вартість робіт по ремонту і відновленню будівлі і прилеглої території Офісу Президента становить 1 571 610 гривень. Велика частина цієї суми – вартість ремонту 9 дверних блоків.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу