Держгеонадра продає 11 піщаних родовищ

Поділитися:

11 ділянок із запасами піску доповнили перелік інвестиційних пропозицій для проекту “Велике будівництво”. Відомо, що Державна служба геології та надр України виділила родовища піску в Кіровоградській і Дніпропетровській областях, в межах 80 км від певних проектів автодоріг.

Слід зазначити, що ділянки з покладами піску відповідають держстандартам для будівництва доріг місцевого та загальнодержавного значення.

Таким чином, ДСГНУ пропонує всього 90 ділянок надр з покладами піску, граніту, мігматиту, гнейсу, лабрадориту, чарнокітів в областях, де гостро відчувається дефіцит сировини для будівництва та ремонту автодоріг.

Нагадаємо, що в 2021 році видатки державного бюджету на дорожні роботи виростуть на 16 відсотків – до 150 мільярдів гривень.

У Міністерстві фінансів кажуть, що передбачається надання значної суми грошей саме на цю сферу діяльності.

Раніше повідомлялося, що дорогу місцевого значення Приморське-Лазурне будуватиме білоруська компанія ВАТ «ДСТ№4 Бреста». Про це написано в договорі підрядника з Департаментом будівництва та розвитку інфраструктури Херсонської облдержадміністрації. Відомо, що вартість робіт становить 110,49 млн гривень.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу