Біткоін знову б’є рекорди за вартістю

Поділитися:

Біткоїн сягнув позначки у 51 тисячу доларів. Відтак, його вартість становить 51,577 тис. доларів США. Про це свідчать дані на порталі Coindesk, повідомляють журналісти телеканалу “Перший Діловий“.

Зазначається, що ще сьогодні о 7 ранку за біткоїн правили 49,179 тисяч доларів, а до 9-ї – його вартість перетнула межу у 51 тисячу.

Нагадаємо, що один з найбільших банків Сполучених Штатів Bank of New York Mellon до кінця цього року дозволить транзакції у криптовалютах. У свою чергу компанія Mastercard також збирається запровадити операції з криптовалютами у своїй мережі, окрім тих, що прив’язуються до долара. Також у Mastercard повідомили, що працюють із банками низки країн над створенням нових віртуальних валют.

Раніше ми писали, що аналітики JPMorgan Chase & Co прогнозують, що біткоін може продовжити здорожчання у довгостроковій перспективі до 146 тис. доларів.

Також ми писали, що Міністерство цифрової трансформації збирається оподатковувати криптовалюту. Спільно з Асоціацією «Блокчейн України» підписано меморандум про долучення організації до роботи над законопроектом щодо змін у Податковому кодексі, які покликані врегулювання ринку криптовалюти.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу