АМКУ зайнявся антисептиками

Поділитися:

У Південному міжобласному територіальному відділенні Антимонопольного комітету України ініціювали розслідування проти одного з вітчизняних виробників антисептиків, який маніпулював панікою у зв’язку з пандемією. Про це повідомляє пресслужба відомства.

Вказується, що виробник санітарно-гігієнічних засобів з антибактеріальним ефектом вказував на своїх етикетках продукції напис “STOPCOVID” і вказував, що його продукція “знищує 99,9% мікробів” за 15 секунд.

При цьому в документах, які були представлені державною санітарно-епідеміологічною службою не були вказані подібні властивості антисептиків.

Пізніше з’ясувалося, що цей товар виробник продавав у якості пробної партії та на цей час вже вилучив даний продукт з реалізації.

Іншими словами, наразі виробник не порушує законодавство щодо захисту від недобросовісної конкуренції.

Нагадаємо, що Антимонопольний комітет буде уважно стежити за дотриманням конкуренції на новому газовому ринку. Зокрема, це торкнеться вибору постачальника газу.

Також Антимонопольний комітет України збирається організувати перевірку в частині продажу українського підприємства, яке займається ремонтом авіаційного транспорту – «Мотор Січ» на предмет відповідності правилам конкурентного законодавства при здійсненні угоди.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу