АМКУ вивчає справу компаній олігарха Бахматюка

Поділитися:

Порушення законодавства про захист економічної конкуренції. Антимонопольний комітет вивчає справу шести компаній, пов’язаних з олігархом Олегом Бахматюком. І може звинуватити їх в оренді потужностей семи підприємств з виробництва курячих яєць без дозволу відомства, повідомляє телеканал «Перший Діловий».

Йдеться про підконтрольні фірму «Трейд агро», приватну науково-виробничу компанію «Інтербізнес», ТОВ «Невгодівське», СТОВ «Снович», ТОВ «Торговий дім «Молоко», та «Мінське-агро».

За даними слідства, користуючись низкою активів з виробництва яєць в різних регіонах України – вони могли порушити законодавство про захист економічної конкуренції. Як відомо, усі ці юридичні особи підконтрольні компанії TNA Corporate Solutions, яка належить американцю Ніколасу Піацці. Він також є бенефіціаром колись великої сільськогосподарської «Компанії «Райз», яка увійшло до агрохолдингу «Укрлендфармінг» Олега Бахматюка у 2010 році, проте останнім часом перебуває у процедурі банкрутства. Контроль над «Райзом» Піацца здійснює через свою компанію TNA.

Нагадаємо, що Олег Бахматюк – бізнесмен, який перебуває в розшуку і фігурує в кількох гучних кримінальних справах.

Також ми писали, що Бахматюк програв касацію на рішення у справі НАБУ і САП.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу