5 фасонів спортивних жіночих курток для різної погоди

Поділитися:

Серед усіх фасонів жіночих курток користуються популярністю спортивні моделі. І справа зовсім не в пристрасті до спорту, просто верхній одяг аутдор-брендів набагато тепліший та зручніший за трендові моделі з мас-маркету. 

Так, у каталозі інтернет-магазину Sportmaster є жіночі куртки, що підходять для прогулянок містом та подорожей, а не тільки для зимових видів спорту. Про п’ять основних різновидів курток – далі у статті.

Вітрівка

Це полегшена модель верхнього одягу, яку носять навіть влітку вечорами та в дощову погоду. Як правило, вітрівка застібається на блискавку під горло. Особливість вітрозахисних моделей у тому, що вони пошиті з тонкої тканини, що дихає, не пропускає вітер, не промокає. Так, вироби бренду Northland пошиті з тканини ріпстоп з просоченням, а перед пошиттям вітровок Outventure тканина проходить водовідштовхувальну обробку Add Shield.

Куртка без утеплювача

Демісезонні моделі не повинні бути надто теплими, адже їхнє основне завдання – захист від мінливої ​​погоди, вогкості, вітру та дощу. Тому тонкі куртки шиють з мембранної тканини без утеплювача, але в них теж досить тепло, завдяки поліестеровій підкладці. Рекомендований температурний режим для моделі марки Kappa – до -5 °С за умови що ви прогулюєтеся зі швидкістю 4 км/год.

Утеплена модель

В інтернет-магазині спорттоварів можна знайти одяг для будь-якого температурного режиму. Більшість утеплених моделей брендів Adidas, Puma, Demix підходить для клімату до -10-15 °С. Як утеплювач використовують легкі синтетичні наповнювачі, які добре зберігають тепло й не збиваються після прання.

Пуховик

Для утеплення зимових курток спортивні бренди вибирають натуральний качиний пух та перо у співвідношенні 50/50. Є й тепліші моделі для суворої зими, коли температура падає до -20 °С. У дутих куртках вміст пуху сягає 80%. До того ж, у них подовжений фасон.

Для зимових видів спорту

В окремій категорії представлені екіпірувальні куртки для сноубордингу та лиж. Вони пошиті з водонепроникної мембрани та мають зручний крій, що не заважає активно рухатися. Так, бренди Volkl, Glissade, O’Neill, Protest, Termit мають технологічні моделі для райдерів різних рівнів підготовки.

Як вибрати розмір куртки в інтернет-магазині

Верхній одяг найчастіше купують на кілька сезонів, адже коштує новий фірмовий пуховик недешево. Тому перед покупкою важливо перевірити ще раз свої параметри, щоб підібрати ідеальний розмір, уважно розглянути фото, почитати опис.

Розмірний ряд брендових курток – від 34 до 60 розміру, для визначення свого потрібно знати обхват грудей, талії, стегон та зріст. Інформація про те, як правильно робити заміри параметрів тіла, є на сайті Sportmaster. Приємного шопінгу!

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу