У Раду викликали міністра енергетики

Поділитися:

Сьогодні новопризначений очільник Міністерства енергетики Герман Галущенко звітує перед парламентарями про підготовку до опалювального сезону. Зокрема, від нього прагнули почути про стан справ та можливі перспективи розвитку вітчизняного паливно-енергетичного комплексу, і вплив останнього на урядову тарифну політику.

Як свідчить порядок денний, Верховна Рада планувала заслухати звіт уряду щодо виконання закону “Про держбюджет України на 2020 рік”. Окрім того, у другому читанні планували розглянути законопроєкт про відновлення роботи Вищої кваліфікаційної комісії суддів України (№ 3711-д), до якого подано більше півтисячі правок.

Нагадаємо, нова модель застосування спецобов’язків для учасників ринку щодо постачання електроенергії побутовим споживачам буде представлена 1 липня поточного року. Про це пообіцяв глава Міністерства енергетики Герман Галущенко.

Також ми писали, що міністр енергетики Герман Галущенко має відзвітувати у парламенті про підготовку до опалювального сезону. Заслухати міністра захотіла депутатська фракція «Слуга народу» під час години запитань до уряду.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу