Активи «Мотор Січі» хоче забрати «Укроборонпром»

Поділитися:

У держконцерні «Укроборонпром» заявляють, що підтримують “Мотор Січ” та висловили готовність стати суб’єктом управління активами підприємства для збереження його потенціалу, інформує пресцентр держконцерну.

Як зазначається, відповідний лист направили у Нацагентство з питань розшуку активів, отриманих від корупційних злочинів.

Керівництво “Укроборонпрому” заявило про важливість продовження роботи “Мотор Січі” зі збереженням робочих місць та виконанням зобов’язань щодо виробничих замовлень.

Нагадаємо, 20 березня суд наклав арешт на всі акції та активи “Мотор Січі”. СБУ здійснює досудові розслідування щодо «Мотор Січі» за двома напрямками. Перший – за ознаками злочинів, передбачених статтями щодо диверсійної і підривної діяльності на користь РФ. За другим –  досліджують порушення законодавства при первинній приватизації і подальшої незаконної концентрації акцій.

Раніше повідомлялося, що китайські акціонери «Мотор Січі» написали протест на адресу Міністерства юстиції України. Йдеться про інформацію, яку розповсюджувало наше відомство, а саме про те, що китайська сторона була проти мирного доарбітражного врегулювання спору, який виник навколо прав на компанію.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу