МОЗ скоротив перелік країн «червоної зони»

Поділитися:

У п’ятницю, 5 березня, Україна дещо оновила список країн червоної та зеленої зон карантину. Про це свідчать дані, опубліковані на сайті Міністерства охорони здоров’я України.

Відзначимо, що такий розподіл проходить відповідно до показників на захворюваність коронавірусом в тій чи іншій країні.

Зокрема, держави потрапляють до червоної зони для українців в тому випадку, якщо там рівень захворюваності населення в розрахунку на кожні 100 тисяч осіб, перевищує українські дані.

На цей час таких хворих повинно бути не більше, ніж 239,6 людини.

Так, наразі в червоній зоні знаходяться 54 країни. Минулого тижня їх було 61. Там досі залишаються Чорногорія, Франція, США, Чехія, Албанія, Польща та Угорщина. Також додалися Болгарія і Кіпр.

Назад, до зеленої зони, розподілили такі країни, як Аргентина, Парагвай, Сент-Вінсент і Гренадіни, Панама, Білорусь, Великобританія, Ірландія, Катар і Португалія.

Нагадаємо, що в п’ятницю, 26 лютого, на території України ввели офіційний статус «червоної зони» карантину для Івано-Франківської області.

Вказується, що рішення було прийнято за підсумками розгляду питання з боку Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Збори відбулися у вівторок, 23 лютого.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу